Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

iPad 2 ξεκλείδωτο για όλους τους φορείς!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρχαν διάφορες αναφορές ότι το μοντέλο του iPad 2 με WiFi+3G θα είναι κλειδωμένο μόνο για έναν φορέα συγκεκριμένα. Η ιστορία ξεκίνησε από τον Καναδά εφόσον κάποιοι κοίταξαν στο site της Apple για αυτό και βρήκαν ότι το μοντέλο iPad 2 που θα αγοράσουν θα μπορεί να είναι ειδικά ρυθμισμένο για να δουλέψει είτε με την Bell, με την R


Φαίνεται όμως ότι κάτι τέτοιο ενώ είναι σωστό, μπερδεύει λίγο τα πράγματα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν το iPad είναι ρυθμισμένο αρχικά να δουλεύει σε κάποιο συγκεκριμένο φορέα, μπορούμε εμείς να το αλλάξουμε και να το κάνουμε να δουλεύει για οποιοδήποτε φορέα θέλουμε όποτε θέλουμε.

Αυτό είναι μια επιβεβαίωση από τα παιδιά του site iPadinCanada στο TUAW που κατάφερε να επιβεβαιώσει με διάφορες πηγές ότι θα μπορούμε να αλλάξουμε SIM και φορέα στο iPad 2 οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε. To μόνο θέμα που μπορεί να υπάρχει είναι ότι πρέπει να συνδέσουμε το iPad στο iTunes για να γίνει η λήψη των καινούριων ρυθμίσεων φορέα της καινούριας μας SIM.
Αυτό σημαίνει πως το iPad 2 είναι ξεκλειδωμένο και για να πάμε από το ένα δίκτυο τηλεφωνίας στο άλλο θα πρέπει απλά να το συνδέσουμε στο iTunes για να τραβήξει τις καινούριες ρυθμίσεις.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για περισσότερες χώρες και δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα ισχύει παγκόσμια. Αν γίνει αυτό όμως θα μπορούμε να αγοράσουμε το iPad 2 και με 3G από οπουδήποτε. Όπως και υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να δούμε ξεκλείδωτο και το iPhone 5 μετά από αυτή την κίνηση της Apple.

Πηγή:tuaw.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...