Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Bump, η επιλογή της Apple για εφαρμογή της εβδομάδας!

Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει μία εφαρμογή την όποια θέλει να γνωρίσουν περισσότεροι χρήστες του App Store. Η εφαρμογή για αυτή την εβδομάδα είναι το Bump.

Το Bump είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ iOS συσκευών με την χρήση του accelerometer.Bump (AppStore Link) Όνομα: Bump
Εταιρία: Bump Technologies LLC


Δωρεάν (iTunes link)

Το Bump κάνει το μοίρασμα απλό σαν ένα “τσούγκρισμα” δύο συσκευών. Το μόνο που έχουμ να κάνουμ είναι να επιλέξουμε το αρχείο που θέλουμε να στείλουμε και να τσουγκρίσουμε τις δύο συσκευές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε bump φίλους από απόσταση. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να τους προσθέσουμε στην λίστα με τους φίλους μας στο Bump και μπορούμε να αρχίσουμε να επικοινωνούμε άμεσα.
Μπορούμε να μοιραστούμε φωτογραφίες, εφαρμογές, μουσική, μηνύματα, τοποθεσία, επαφές, events ή ακόμα και να γίνουμε φίλοι στο Facebook, στο Twitter,  στο Linkedin, να συγκρίνουμε φίλους και άλλα. Αφού τρέξουμε το πρόγραμμα μπορούμε να επικοινωνήσουμε οποια στιγμή θέλουμε με άμεσα push notifications. Η εφαρμογή δουλεύει επίσης και μεταξύ διαφορετικών συσκευών όπως iPhone, iPad, iPod touch.

Πηγή: greek-iphone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...