Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Το Πεντάγωνο αντιγράφει την Apple για μεγαλύτερη αποδοτικότητα!

Ο βοηθός γραμματέας της Εθνικής Άμυνας των Η.Π.Α ανακοίνωσε ότι στην ομάδα τους εντάχθηκαν ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας, με σκοπό να βελτιώσουν το τρόπο με το οποίο διαχειρίζονται τις εργασίες τους, ώστε να κάνουν το σύστημα πιο αποτελεσματικό.


Κατά μέσο όρο συνήθως για να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο και να το θέσουμε σε λειτουργία, χρειαζόμαστε περίπου 81 μήνες, ενώ από την άλλη πλευρά η Apple μόνο 24. Τη  στιγμή που εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να πάρουμε την έγκριση, ώστε να ξεκινήσουμε τη σχεδίαση του έργου, η Apple ήδη έχει δημιουργήσει το τελικό της προϊόν και ο Steve Jobs το παρουσιάζει στο κοινό.

 Αυτά είναι λόγια που έχουν ειπωθεί από το στόμα του William Lynn III, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η Apple δεν είναι απλά μια εταιρεία που μπορεί να παράγει συνεχώς προϊόντα τα οποία είναι πρωτοπόρα και εξελιγμένα τεχνολογικά, αλλά είναι μια εταιρεία η οποία χρησιμοποιεί αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο τρόπο με τον οποίο οργανώνει τις εργασίες της και την παραγωγή της.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, αυτή την εποχή το Αμερικάνικο κοινό χρειάζεται να βρει νέα και πιο αποτελεσματικά οργανωτικά μοντέλα. Κατά την διάρκεια μιας διάσκεψης, η οποία πήρε μέρος στο San Francisco σχετικά με την κρυπτογράφηση και την ασφάλεια, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Αμερικής ανακοίνωσε την έναρξη ενός προγράμματος πολιτιστικής ανταλλαγής, με σκοπό να παρουσιάσουν στοιχεία που είναι κοινά τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων και άλλων πραγμάτων, όπως η απόκτηση Ανώτερων Κυβερνητικών Διοικητικών Στελεχών, τα οποία έχουν εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής.

Ο δημόσιος τομέας είναι λιγότερο αποδοτικός από τον ιδιωτικό και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, αυτό φυσικά το πρόβλημα δεν είναι εμφανές μόνο στην Αμερική, αλλά σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, η βοήθεια της τεχνολογίας είναι απαραίτητη για την βελτίωση τέτοιων θεμάτων, κάτι το οποίο είναι καινούργιο σε όλους και μη δοκιμασμένο.

Πηγή: macitynet.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...