Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ποιο κουμπί λείπει από το νέο πληκτρολόγιο του facebook;

Πληκτρολόγιο αποκλειστικά για το facebook με νέα κουμπιά, χρήσιμο ή άχρηστο, εσείς θα το κρίνετε.

 Έχει πάνω από 600 εκατομμύρια χρήστες, έχει κατακλύσει την καθημερινότητα μας, κολλάμε μαζί του ατελείωτες ώρες...
, με λίγα λόγια έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι μιλάω για το facebook νομίζω, είναι προφανές.
Πέρα από όλα τα παραπάνω -και άλλα τόσα- που έχει κάνει πλέον έχει και το δικό του πληκτρολόγιο. Αν είσαι facebook junkie είναι μια must αγορά νομίζω. Με 19 επιπλέον πλήκτρα σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, θα της δώσει μια νέα ώθηση βρε αδερφέ.
Θες να δεις τα νέα αιτήματα φιλίας σου; Που να τρέχεις με το ποντίκι, απλά πάτα το κουμπί. Θες να δεις τα εισερχόμενα σου; Το ίδιο. To SNAK (Social Network Access Keyboard) είναι εδώ για σένα. Οι δημιουργοί του δεν σκέφτηκαν το κέρδος και δεν πάτησαν πάνω στην φήμη του facebook για να το κατασκευάσουν, το έκαναν για σένα, για τον καρπό σου που ταλαιπωρείται με το ποντίκι πάνω κάτω.
Για μένα είναι ένα από τα πιο άχρηστα gadget που έχουν κυκλοφορήσει, χειρότερο και από τη βάση καφέ παύλα usb -σου ζεσταίνει στον καφέ, ταυτόχρονα είναι θύρα usb και μακάρι να έκανε τη δουλειά της γιατί τζάμπα την αγόρασα!- Αυτό όμως που ξέχασαν να προσθέσουν οι κατασκευαστές του είναι το 20ο πλήκτρο. Αυτό που θα έπρεπε να έχει και το facebook ως επιλογή. Ο τίτλος του; "Get a life".

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

Marina, Marina Marinaaa είπε...

εεει! εγώ έχω βάση καφέ usb που μου ζεσταίνει τον καφέ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...