Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

iPhone 5 και iPhone 4S μαζί τον Σεπτέμβριο!


Ακόμα μια μέρα με ακόμα μια υπόθεση – φήμη – ανάλυση για το νέο iPhone ή καλύτερα των νέων iPhone. Ναι, ο αναλυτής της Deutsche Bank, Chris Whitmore, πιστεύει ότι η Apple θα παρουσιάσει δύο νέα iPhone τον Σεπτέμβριο. Αν οι εκτιμήσεις του Whitmore αποδειχθούν σωστές, ο Steve Jobs θα αποκαλύψει το iPhone 4S και το iPhone 5 ώστε η Apple επεκταθεί στην κατηγορία των φθηνότερων smarpthones ενώ θα συνεχίσει να κυριαρχεί στα high end.
Είναι η ίδια ιστορία που ακούμε τα τελευταία χρόνια. Η απειλή του Android με τις απίστευτες πωλήσεις δημιουργεί πρόβλημα στην Apple που βλέπει την μεσαία και χαμηλή κατηγορία smartphones να είναι τα πάντα εκτός από iPhone και iOS εξαιτίας του κόστους απόκτησης του iPhone 4. Φυσικά το νέο iPhone 5 θα κοστίζει το ίδιο ακριβά τηρουμένων των σημερινών αναλογιών.
Αν τελικά το iPhone 4S καταλήξει σε προϊόν θα πρέπει να έχει σημαντικά μειωμένο κόστος σε σχέση με το iPhone 5 αλλά ταυτόχρονα να διατηρήσει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα του επιτρέπουν να τρέχει όλα τα σημερινά αλλά και μελλοντικά apps. Η Apple θα πρέπει παράλληλα να πουλήσει κάτι που δεν είναι απλά ένα iPod touch με 3G κυκλώματα αλλά κάτι καλύτερο από το iPod touch αλλά χειρότερο από το iPhone 5.
Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...