Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Celeste: Νέα στοιχεία για την εφαρμογή που θα φέρει το Bluetooth transfer στο iPhone 4.x


Λίγες μόλις ώρες μετά από το τελευταίο μας δημοσίευμα, η Cocoapps ενημέρωσαν το website τους με πληροφορίες σχετικά με το Celeste.
Πριν αρχίσουμε να παραθέτουμε τα νέα στοιχεία που δημοσίευσαν οι developers και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Celeste θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα!
Όπως μας είχαν υποσχεθεί οι δημιουργοί της εφαρμογής, το Celeste διαθέτει ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό το οποίο συναντάται για πρώτη φορά στην ιστορία των 3rd party εφαρμογών για το iPhone… η δυνατότητα συγχρονισμού των κατεβασμένων τραγουδιών και βίντεο με το iTunes του υπολογιστή σας! Επιπλέον, όλα τα τα τραγούδια/βίντεο που λαμβάνονται μέσω του bluetooth από άλλες συσκευές θα συμπεριφέρονται ακριβώς όπως αυτά που αγοράστηκαν από το iTunes store!

Έτσι, οι χρήστες των YourTube και YourTube HD θα χαρούν να μάθουν ότι τα videos που κατεβάζουν μέσω των εφαρμογών θα μπορούν πλέον να συγχρονιστούν με το iTunes, ώστε να τα παρακολουθήσουν στην οθόνη του υπολογιστή τους. Παράλληλα, το επόμενο update των 2 παραπάνω εφαρμογών θα παρέχει την δυνατότητα εξαγωγής του ήχου από ένα video, ώστε να κρατάτε μόνο την μουσική εφόσον το επιθυμείτε!

Εφόσον οι υποσχέσεις των developer επαληθευτούν είναι βέβαιο ότι το Celeste θα κατακτήσει τον τίτλο του απόλυτου 3rd party app που έχει διατεθεί ποτέ από το Cydia!

Μετά από πολλές απαιτήσεις τα παιδιά από την CocoaNutApps δημοσίευσαν πριν λίγο στο YouTube το πρώτο video που δείχνει την διαδικασία αποστολής ενός τραγουδιού.


Πηγή: iphonehellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...