Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Sony RDP-X50iP, Βάση ηχείων για iPhone και iPod


Το Sony RDP-X50iP είναι η τελευταία προσθήκη στην συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα των βάσεων με ηχεία, για συσκευές iPod και iPhone της Apple. Η καρδιά του είναι ένας ψηφιακός ενισχυτής και ηχεία, ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να αποδώσουν ισχύ 20W+20W RMS, με άλλα λόγια αρκετή ισχύ για να γεμίσει με ήχο κάθε δωμάτιο.

Οι μεγάλες διαδρομές των κώνων των ηχείων, το μεγάλο μήκος του αγωγού μεταφοράς του ήχου και τα διπλά ανοίγματα reflex, χαρίζουν στο RDP-X50iP τα χαρακτηριστικά του πλούσια και δυνατά μπάσα. Αυτά υποστηρίζουν την αναπαραγωγή καθαρών μεσαίων και ευκρινών υψηλών συχνοτήτων – η οποία βελτιώνεται με την ψηφιακή επεξεργασία του σήματος (Digital Signal Processing, DSP).


Η χρήση του RDP-X50iP είναι ο ορισμός της απλότητας: τοποθετήστε απλά το δικό σας iPod ή iPhone για φόρτιση και ταυτόχρονα απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική. Το πολυκατευθυντικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων σας χαρίζει πλήρη έλεγχο του μενού αναπαραγωγής μουσικής για το iPod/iPhone, κι έτσι τα πάντα λειτουργούν με τον τρόπο ακριβώς που περιμένετε.
Αντί να βασίζεται σε διάφορες προ-ρυθμισμένες λειτουργίες για διαφορετικά μουσικά στιλ, το RDP-X50iP έχει βελτιστοποιηθεί για γενική χρήση και θα ικανοποιήσει πλήρως τον ακροατή με τον ήχο του, οποιοδήποτε είδος μουσικής και αν έχει επιλεγεί. Φαίνεται, τόσο όμορφο, όσο όμορφα ακούγεται και η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι τέτοια, ώστε να εναρμονίζεται με κάθε εσωτερικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...