Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

8mm Vintage Camera: η επιλογή της Αpple για εφαρμογή της εβδομάδας (iPhone)


Κάθε εβδομάδα η Apple επιλέγει μια επιτυχημένη εφαρμογή που έχει τις καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες για να γίνει ευρύτερα γνωστή στους χρήστες του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “Η εφαρμογή της εβδομάδας” και η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι η εφαρμογή 8mm Vintage Camera.


Το 8mm Vintage Camera είναι μια καινούρια εφαρμογή που αναπτύχθηκε απότην Nexvio και είναι διαθέσιμη στοAppStore. Με αυτή έχουμε την δυνατότητα στα video που γράφουμε με το iPhone να χρησιμοποιήσουμε το στυλ παλιάς ταινίας κινηματογράφου.

Με αυτή την εφαρμογή μας δίνετε η δυνατότητα να επαναδημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα των περασμένων ετών γράφοντας μια πρόχειρη ταινία σε πραγματικό retro στυλ. Με το πρόγραμμα έχουμε διάφορα εφέ όπως:σκόνη και γρατσουνιών/ retro χρώματα/ εικόνα που τρεμοπαίζει/ μείωση φωτεινότητας..





Μπορούμε να κάνουμε export τα video μας για να τα ανεβάσουμε στο YouTube, να τα στείλουμε με email ή να τα σώσουμε μέσα από το File Sharing του iTunes.

Η εφαρμογή 8mm Vintage Room είναι διαθέσιμη στο App Store και είναι συμβατή με το iPhone 3GS, το iPhone 4 και το iPod touch 4ης γενιάς, επίσης απαιτεί iOS 4.1 ή νεότερο.


1 σχόλιο:

Armenoui K.S. είπε...

PES TO DE!!kai lew toses meres...pia efarmogi katevase o aliagas k mas exei priksei aytes tis meres me retro fwto!!!checkarete to twitter tou k tha me katalavete!
PANTWS ONTWS EXEI WRAIO APOTELESMA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...