Κυριακή 15 Μαΐου 2011

TaxiBeat Driver, βρείτε ταξί άμεσα! | AppStore


Μία καινούρια επαναστατική εφαρμογή κυκλοφόρησε πρόσφατα στο AppStore που θα αλλάξει την καθημερινότητα μας. Πρόκειται για μια φανταστική ιδέα που υλοποίησε η ομάδα του taxibeat μαζί με την βοήθεια από μερικές ομάδες ταξί.



  


Taxibeat Driver (AppStore Link) Όνομα: Taxibeat Driver
Εταιρία: Taxibeat Ltd.

Δωρεάν (iTunes link)



Με την επαναστατική εφαρμογή Taxibeat για το iPhone όλοι οι οδηγοί ταξί θα έχουν τώρα την δυνατότητα να βρούνε πελάτες και να μειώσουν τους κενούς τους χρόνους. Μια καινούρια τεχνολογική υπηρεσία που βοηθά τους πελάτες να βρίσκουν οδηγούς ταξί από το κινητό τους ξεκινά από την Ελλάδα.
Φίλε οδηγέ ταξί, το Taxibeat είναι μια νέα επαναστατική τεχνολογία που βοηθά τους πελάτες να σε βρίσκουν μέσα από το κινητό τους! Η αγορά των ταξί αλλάζει για πάντα, και εσύ μπορείς να είσαι μόνο κερδισμένος.

Χωρίς δέσμευση και υποχρεώσεις
Χρησιμοποιείς την υπηρεσία μόνο όποτε είσαι διαθέσιμος και χρειάζεσαι νέους πελάτες

Δεν παίρνεις εντολές από κανένα
Απλά, απαντάς σε αιτήματα των πελατών με ένα άγγιγμα στην οθόνη. Χωρίς τηλεφωνικές κλήσεις, χωρίς ασυρμάτους.

Ό,τι πιο ασφαλές!
Την ώρα που σε καλεί ο πελάτης, βλέπεις αν είχαν προβλήματα συνάδελφοι σου από αυτόν, και αποφασίζεις αν θα αποδεχθείς την κλήση. Στο τέλος της διαδρομής, ενημερώνεις το σύστημα αν είχες εσύ πρόβλημα μαζί του.

Χωρίς κόστος εκκίνησης.
Tο μόνο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις είναι ένα μοντέρνο κινητό τηλέφωνο (smartphone τύπου iPhone). Στη συνέχεια, πληρώνεις € 0,49 για κάθε πελάτη που κερδίζεις από το Taxibeat.

Με “χάρτη ζήτησης”!
Μέσα από το κινητό σου, βλέπεις στο χάρτη σε ποιές περιοχές υπάρχει έντονη ζήτηση τα τελευταία λεπτά, ώστε να κινηθείς κατάλληλα αν δεν έχεις πελάτες.

Πληρώνεις μόνο για πελάτες που αποκτάς
Κάθε φορά που παίρνεις ένα πελάτη μέσω του taxibeat, και μόνο τότε, χρεώνεσαι με 0,49 €. Χωρίς ρίσκο, χωρίς κανένα άλλο κρυφό κόστος.
Η εφαρμογή είναι συμβατή με iPhone, iPad, iPod touch  είναι Universal και απαιτεί iOS 4.0 η νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...