Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone nano

Όπως έχουμε δει τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πάρα πολλές φήμες σχετικά με μια μικρότερη έκδοση του iPhone το οποίο θα κοστίζει και λιγότερο. Σήμερα το  Cult of Mac αναφέρει κάποιες καινούριες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.


Από την προηγούμενη εβδομάδα υπάρχουν φήμες από την Bloomberg, την The Wall Street Journal και την TechCrunch που αναφέρουν μια μικρότερη έκδοση iPhone η οποία θα μπορούν να την αποκτήσουν όλοι. 
Η οθόνη του θα καλύπτει όλη την οθόνη και δεν θα υπάρχει το γνωστό home button.
Τα νέα σήμερα μιλάνε για το hardware της συσκευής. Ακούγεται ότι το καινούριο iPhone δεν θα έχει καθόλου μνήμη αποθήκευσης παρά μόνο όση χρειάζεται το λειτουργικό σύστημα. Τα δεδομένα μας θα εμφανίζονται με streaming και δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τα αποθηκεύσουμε μέσα στην συσκευή.

Αυτό θα έδινε την δυνατότητα στην Apple να κατασκευάσει μικρότερες συσκευές. Με το MobileMe η εταιρία θα εξασφαλίσει ότι όλες οι εφαρμογές θα δουλεύουν από το iTunes, συμπεριλαμβανομένου του backup και της μουσικής που θα ακούμε, που θα εμφανιστεί μέσω μιας καινούριας υπηρεσίας streaming και όλα αυτά με βάση του LaLa.com που αγόρασε πρόσφατα.

Με λίγα λόγια το καινούριο concept του λειτουργικού συστήματος θα μοιάζει με αυτό του Google Chrome στο οποίο ο web browser παίζει τον πιο συμαντικό ρόλο στο όλο σύστημα, με την διαφορά όμως ότι σε αυτή την περίπτωση όλο το υλικό μας θα είναι σε cloud και δεν θα έχουμε δυνατότητα για αποθήκευση στην συσκευή.

Πως θα σας φαινόταν αυτό;
Πηγή: greek-iphone.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...