Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Κινητά και gadget σε κάνουν πιο sexy από όσο νομίζεις, το iPad όχι και τόσο


Η έρευνα ολοκληρώθηκε, τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν και η ετυμηγορία είναι η εξής. Τα smartphones και τα gadgets σε κάνουν πιο sexy και ενδιαφέρον αλλά όχι απαραίτητα το iPad που τόσο καιρό προσπαθούσες να αγοράσεις και τελικά τα κατάφερες (σε αντίθεση με τον διπλανό σου που ακόμα περιμένει το iPad 2). 

Η Retrevo διαπίστωσε ότι όλοι μας δίνουν βάση στα gadgets και τα κινητά που έχουν μαζί τους όσοι μας ενδιαφέρουν ή απλά τυχαίνει να κάθονται στο απέναντι τραπέζι. Για την ακρίβεια, ανάλογα με τα gadgets που βλέπουμε διαμορφώνουμε και την αντίληψη μας για το άτομο αυτό. 

Όπως είναι φυσικό οι άντρες δίνουν μεγαλύτερη έμφαση σε οτιδήποτε τεχνολογικό ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνουν κινητά, laptops, iPad αλλά και ανάγνωση βιβλίου. Οι γυναίκες ακολουθούν σε μικρότερα ποσοστά αλλά όχι αμελητέα όπως θα φανταζόταν κάποιος. Ένα προχωρημένο και ξεχωριστό τηλέφωνο είναι σίγουρα καλό σημάδια στα μάτια αντρών και γυναικών σε ποσοστό 50% και 36% αντίστοιχα ενώ το laptop θα επηρεάσει θετικά 46% των αντρών και 38% των γυναικών. 

Η κατοχή και χρήση iPad κρίνεται θετικά και sexy μόλις από το 36% των αντρών και το 29% των γυναικών. Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε διπλά το επόμενο κινητό, smartphone και gadget που θα διαλέξετε;

Πηγή: greek-iphone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...