Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

iPhone 5 τον Σεπτέβριο με A5 chip, 8mp camera. Το iPad 3 έρχεται με οθόνη υψηλή ανάλυσης


Η Bloomerg αναφέρει σήμερα το πρωί φήμες από τους προηγούμενους μήνες και μας λέει τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε από το iPhone επόμενης γενιάς.


Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέβριο και θα έχει έναν διπύρηνο A5 επεξεργαστή σαν αυτό που έχει και το iPad 2. Η αναφορά λέει ακόμα ότι το καινούριο iPhone θα έχει και μια κάμερα 8 megapixel και όχι αυτή τον 5 megapixel που έχει τώρα το iPhone 4. Τέλος αναφέρει ότι το iPhone 5 θα μοιάζει με το iPhone 4 και έτσι ακυρώνει τις φήμες που είδαμε χθες.
Το Bloomberg όμως δεν αναφέρει μόνο για το iPhone 5 αλλά πιάνει και το iPad επόμενης γενιάς ώστε να σταματήσουν οι διάφορες ψεύτικες φήμες. Η επόμενη έκδοση του iPad σύμφωνα με αυτή την αναφορά θα έχει μία υψηλής ανάλυσης οθόνη που θα είναι 1/3 υψηλότερη σε ανάλυση και θα ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα.

Το 9to5Mac συμπληρώνει κάτι το οποίο περιμένουμε να έχει το iPhone επόμενης γενιάς και δεν ειπώθηκε από την Bloomerg. Το iPhone επόμενης γενιάς περιμένουμε να έχει ένα chip τηλεφωνίας που θα μπορεί να υποστηρίξει GSM και CDMA δίκτυα. Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα στην Αμερική θα μπορεί να υποστηρίξει AT&T αλλά και Verizon δίκτυα. Η δυνατότητα αυτή όπως έχουμε δει και στο παρελθόν έρχεται από το Qualcomm Gobi chip το οποίο υπάρχει ήδη στο Verizon iPhone 5.

Τέλος το καινούριο iPhone θα έχει εγκατεστημένο το iOS 5 με το Notification Center, πολλές νέες δυνατότητες στην κάμερα, την ενσωμάτωση του Twitter, Υποστήριξη iCloud, την εφαρμογή iMessages και πολλές ακόμα αναβαθμίσεις.
Πηγή: greek-iphone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...