Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

iAndro7: Η Apple με την Microsoft καταργούν το iOS για χάρη του Android! New iPhone Coming Soon!

Σε μία κίνηση ματ, λίγες ημέρες μετά την διάθεση του iPad 2 και προς έκπληξη όλων, η Apple σε συνεργασία με την Microsoft, παρουσιάζει το νέο λειτουργικό της το οποίο είναι βασισμένο στο Android της Google. το iAndro7..Υποδεχθείτε .

το νέο λειτουργικό που θα έχει όλα τα προτερήματα του iOS και του Android χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Επίσης θα έχει επιτέλους υποστήριξη για το Silverlight, που τόσα χρόνια ζητούσαν επίμονα οι χρήστες.



"Οι developer μας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας port το Android σε .NET με Visual Basic, ύστερα από μία ατελείωτη κραιπάλη δημιουργίας κώδικα έτσι ώστε πιάσουν το deadline", είπε ο εκπρόσωπος της Microsoft. "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να βοηθήσουμε και να κάνουμε τελικά πραγματικότητα αυτή την τόσο σημαντική συνεργασία" πρόσθεσε.


Ένας developing leader της Microsoft δήλωσε επίσης ότι "Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την απόδοση του νέου λειτουργικού, γιατί η Apple από την πλευρά της θα αποκαλύψει σε λίγο το iPhone 5.6 το οποίο θα φοράει έναν ειδικά σχεδιασμένο i7 990X για να το τρέχει άνετα."

Ήδη η Intel έχει ξεκινήσει να εργάζεται πυρετωδώς για τον ειδικό αυτό επεξεργαστή δηλώνοντας "Intel is pleased, the day has finally came". Η NVidia, τη στιγμή που γραφόνταν αυτή η είδηση, δεν ήταν σε θέση να κάνει κάποια δήλωση από την πλευρά της για τη νέα κάρτα γραφικών του iPhone, αλλά όλοι γνωρίζουν πως την έχει έτοιμη.

Συμπληρώνοντας ο αντίστοιχος developer της Apple είπε "αυτή τη στιγμή, δουλεύουμε πάνω στην νέα μπαταρία του, η οποία ακόμα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο γιατί ζυγίζει λίγο παραπάνω από 5 κιλά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα καταφέρουμε εγκαίρως να την βελτιώσουμε, ώστε να χωράει στο iphone".

Ανακουφισμένος ο Steve Jobs δήλωσε πως "μας κούρασε, μας κούρασε πολύ αυτό το παιχνίδι με τα λειτουργικά, με το Flash, με το Silverlight, με το Amazon appstore και με όλα αυτά και έτσι τελικά καταλάβαμε την υπεροχή της Google και του Android και αποφασίσαμε να το υιοθετήσουμε κάνοντάς το καλύτερο".


"+1" είπε ο εκπρόσωπος της Google όταν ερωτήθηκε για την εξέλιξη αυτή, "είμαστε κατα-ευχαριστημένοι με την απόφαση αυτή των δύο φιλικών εταιρειών και θα συμβάλουμε στα μέγιστα για να τους βοηθήσουμε να τη φέρουν εις πέρας."


Φήμες λένε πως το νέο iPhone εκτός από το Silverlight, θα έχει και ραδιόφωνο αλλά και επίσης μετά από την κατακραυγή που δέχτηκε η Apple τόσο καιρό, θα έχει και Flash! Όχι όμως το Adobe Flash αλλά κανονικό φωτογραφικό φλας, όχι σαν αυτό του iphone 4, αλλά άλλο πολύ πιο δυνατό. Σε σημείο που θα στραβώνει όποιον τολμήσει να τραβήξει φωτογραφία, προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.

Το περιμένουμε λοιπόν πως και πως να το πάρουμε και εμείς στα χέρια μας για να κάνουμε αποκλειστική παρουσίασή.

Πηγή: adslgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...