Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

eggBump, φέτος το Πάσχα μην βάψετε αυγά! | AppStore

Το eggBump είναι μια καινούρια εφαρμογή διαθέσιμη από σήμερα στο AppStore που θα μας βγάλει από την διαδικασία βαφής αυγών.


Διαλέξτε το αυγό που σας αρέσει, πατήστε το Play, επιλέξτε τον αντίπαλό σας (μέσω Bluetooth γύρω σας) και ξεκινήστε μια μονομαχία δυο γύρων. Ο παίκτης του οποίου το αυγό θα γυρίσει είναι αυτός που τσουγκρίζει τον άλλον και νικητής αυτός του οποίου το αυγό έχει υποστεί την λιγότερη ζημιά.


Τσουγκρίστε όσο πιο πολλά αυγά μπορείτε και μαζέψτε βαθμούς με στόχο την ανάδειξη του καλύτερου eggBumpber στο Game Center!  • το μόνο παιχνίδι για τσούγκρισμα αυγών που απαιτεί πραγματικό “τσούγκρισμα” μεταξύ των συσκευών των αντιπάλων!
  • η δύναμη κρούσης δεν παίζει κανένα ρόλο, σημασία έχει η τεχνική, οπότε μην τσουγκρίσετε τις συσκευές δυνατά, μπορεί να μην τους αρέσει..
  • παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μόνος σας, απαιτούνται τουλάχιστον δυο παίκτες συνδεδεμένοι με bluetooth για την μονομαχία.
Κατεβάστε και απολάυστε το EGGBump… κοστίζει λιγότερο από ένα δίκροκο αυγό (συν την κόκκινη βαφή)..!


eggBump (AppStore Link) Όνομα: eggBump
Εταιρία: ATWORKS Mobile


0.79 € (iTunes link)


Η παράδοση του τσουγκρίσματος των αυγών έφτασε στο iOS στην πιο ρεαλιστική μορφή της. Το eggBump είναι εδώ για να γιορτάσουμε μαζί αυτή την παράδοση, και να γλυτώσουμε και κάποια αυγά ταυτόχρονα!

Πηγή: greek-iphone.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...